Hoky s cuketovo-zemiakovými plackami
Zemiaky a cuketu aj so šupkou nastrúhame. Pridáme 1kl oleja a jemne osolíme.
Treska s kuracou pečeňou
Je to niečo ako falošná treščia pečeň. Pečeň ma tu vlastnosť, že nasaje do seba...
Pstruh s batatovými džatkami, so žihľavovými čipsami a s velouté z potočnice
Umytého a očisteného pstruha zavákuujeme a vložíme do sous vide zariadenia na 65 °C asi na 10...
Zeleninkový šalát so surimi
Šalát si nakrájame nadrobno. Surimi zalejem vriacou vodou a necháme odpočívať pokiaľ sa "nevyzliekaju" z...
Zubáč v pivnom cestíčku s krevetovou omáčkou
Z vajec, múky, piva a minerálky pripravíme hustejšie cestíčko (minerálku použijeme na prevzdušnenie cestíčka).
Tuniaková nátierka a špaldovo-slnečnicový chlebík
Vždy som túžila upiecť chlebík. Roky bežali a nemala som ani recept, ani čas, ...
Ryža s artičokmi a treskou (Arros a la cassola amb bacalla)
Dostala som knižku s tradičnými receptami z Costa Daurada. Tak teraz vyváram samé dobré veci :-)) Ponúkam...
Pstruh podľa Hemingwaya
Vypitvané pstruhy osušíme, osolíme, okoreníme a z oboch strán ich na veľmi horúcom masle opražíme....
Jikry s citronem na topince
http://www. mankuv-rybi-restaurant. estranky. cz/clanky/rybi-recepty/rybi-predkrmy/jikry-s- citronem-na-topince. html
Rybacia polievka s toastom „aioli“
Rybacie hlavy vložíme do studenej vody, pridáme polovicu z očistenej zeleniny, soľ, korenie a...
Losos so zeleninou, s koriandrovým pestom a ryžovým koláčikom
Filety lososa osušíme. Rozohrejeme panvicu s olejom. Kožu lososa pomúčime a druhú stranu osolíme. Lososa...
Losos s brusnicami a zeleninkou
Na panvicu dáme maslo a kým sa nám rozpustí, lososa umyjeme, osušíme, pokvapkáme citrónom,...
Losos v nori kabátiku
Jedlá pre celiatikov majú svoje pravidlá. To však neznamená, že nemôžu byť chutné a krásne....
Pleskáč plnený jablkami
Dostala som od brata krásnu rybku. robila som ju už počas leta s krásnou letnou zeleninkou....
Zubáč s cviklovým rizotom a pečenou hruškou
Šéfkuchár z Oravy Mário Ťapaj nám pripravil rýchle a zdravé jedlo.
Treska pod chlebovo-zemiakovou krustou s pečenou červenou kapustou
Keď už sme naštartovali ten zdravší posviatočný trend, poďme v ňom pokračovať.
Smažený pstruh s limetkovou omáčkou
Více mých rybích receptů najdete na http://www. mankuv-rybi-restaurant. estranky. cz .
Vyprážaná treska v horčicovom obale
Celkom jednoduchá rybka môže byť na obed hotová naozaj raz dva. Pridajte do klasického trojobalu k...