Treska v majonéze fotorecept
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravím si nálev - 1 liter voda, 100 ml ocot, 2 ks bobkový list, 10 ks celé čierne korenie.
-
2
Do vriaceho nálevu pridám rozmrazenú tresku a varím 15 minút.
-
3
Zatiaľ si uvarím mrkvu. Nie úplne do mäkka, stačí 6-7 minút.
-
4
Vychladnutú tresku nasekám, mrkvu nastrúham a 20 g cibule nakrájam na malé kúsky. Pridám aj zbytok surovín zo zoznamu (150 g majonéza, 20 ml ocot, 1 PL horčica, 7 g soľ, 1 g mleté čierne korenie).
-
5
Všetko spolu premiešam.
-
6
Nakoniec to najťažšie, pre lepšiu chuť musí počkať v chladničke aspoň cez noc.
Diskusia k receptu