Pstruh na haličský spôsob
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 25. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 25. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pstruha narežeme po obidvoch stranách, nie príliš hlboko, osolíme a okoreníme. Do brušnej dutiny dáme malý zväzok petržlenovej vňate a jeden strúčik cesnaku.
- 2
Pstruhy zľahka potrieme olivovým olejom a položíme na rozpálený gril. Grilujeme po obidvoch stranách 7 – 8 minút. Podávame s citrónom a prílohou podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu