Čerstvý pstruh s bylinkami
Ivan Kotzig
gazda z vidieckej reštaurácie U Juhása v Košariskách, 26. októbra 2012
gazda z vidieckej reštaurácie U Juhása v Košariskách, 26. októbra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
4 ks, očistené |
|
(materina dúška, rozmarín alebo mladá žihľava) |
|
|
|
na potretie |
|
2 ks |
|
300 g |
|
posekané lístky |
|
Postup
-
1
Pstruhy potrieme olivovým olejom a osolíme zvnútra aj zvonka. Pstruha vyplníme čerstvými bylinkami. Pečieme na pomastenom plechu 15 minút.
- 2
Podávame s olivovým olejom a s polovicou citróna (nie s mesiačikmi), aby sa pokrm dal pohodlnejšie pokvapkať pri stole.
- 3
Parené zemiaky k rybe môžeme obaliť ligurčekom, príbuzným petržlenovej vňate.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu