Neboloňské nešpagety
Ja viem, fakt veľmi kreatívny názov. Ale čo narobím, zrovna ma nekope oná povestná...
Štefanova placka
Mäso nakrájame na rezančeky, cibuľu pokrájame nadrobno a dáme na olej, pridáme mäso a dusíme...
Steak s ľahkým šalátom
Vzal som si roštenku a nakrájal som ju na plátky hrubé 2, 5cm. Pripravil som si...
Ryžové lasagne
Ryžové lasagne sú lahodné a výdatné jedlo, ktoré spája chute lasagní s textúrou ryže.
Roštenka Kamado Joe I. s plneným baklažánom
Roštenka z keramického grilu - šťavnatá, krehká, úžasná. Plná chuť mäsa a podtón dobrého...
Rumpsteak s tapiokovými zemiakmi
Z vody, octu, cukru, zo soli, z nového korenia, celého korenia a bobkového...
Hovädzí steak so zemiakmi v popole a s tymianovou omáčkou
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a odblaníme. Nakrájame na steaky.
Hovädzí guláš, pre nešoférov
Vysvetlivky:1. ja viem, že "hovadzí" má byť správne "hovadzí", ale ani za svet, neviem ako dať a...
Cuketové špagety s mletým mäsom na spôsob bolonskej omáčky
Všade samá cuketa. V záhradách, na trhoviskách. Cuketa jednoducho patrí k letu. Vyskúšajte...
Tatarákový závin
Hovädzie mäso si zomelieme na mäsovom mlynčeku na jemno, najlepšie niekoľkokrát na jemnú kašičku. Cibuľu...
Škoricové fašírky v rajčinovej omáčke
Hovädzie mäso, parmezán, vajce, strúhanku, pretlacený cesnak, sol, cierne korenie a...
Hovädzie mäso s paprikami a s ryžou
...alebo aj, ak sa Vám tak viac páči, obrátené rizoto z Košíc. Je v ňom viac mäsa, ako ryže....
Bageta s flank steakom, rukolou a horčicovou majonézou
Flank (alebo pupok) je dlhý a plochý chudý plátok mäsa zo spodných brušných svalov. Výborne sa hodí...
Guláš z hospody
V kastrole rozehřejeme sádlo, vhodíme na kousky nakrájené maso, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a společně opékáme.
Sviečkovica s kuskusom a so zeleninou
Očistenú hovädziu sviečkovú sprudka opečieme z každej strany. Osolíme a okoreníme, pridáme bylinku a zabalíme...
Svíčkové řezy se šunkou a vejcem
Předem se omlouvám, ale tento recept bude bez fotografií. Dávám jej sem jen proto abych...