Karbonátky na grilovaných cibuľkách
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 22. júla 2012
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 22. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Mäso zomelieme, ochutíme soľou, korením, cesnakom a bylinkami. Pridáme na kocky nakrájanú pancettu a premiešame. Navlhčenými rukami rozdelíme zmes na štyri časti. Do stredu každej vložíme syr feta a vytvarujeme karbonátky tak, aby syr zostal v strede.
- 2
Väčšie cibule očistíme a nakrájame na štvrtky. Zmes cibuliek s cesnakom opečieme na plnej platni do zlata. Opečené vložíme do misy a ochutíme soľou, korením a octom, sójovou omáčkou a medom.
- 3
Karbonátky opečieme na rozpálenom grile z každej strany asi sedem minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu