Čerhovský guláš

peter64 - fotkapeter64, 7. marca 2011

pravde podobne tento recept mám ad kamaráta ale si neviem spomenúť

Suroviny

400-800 g
80 g
150 g
4 ks
 strúčik
100 g
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Do horúcej masti dáme pokrájanú cibuľu, opražíme, pridáme mletú papriku a zalejeme trochou vody. Pridáme pokrájané mäso, cesnak korenie a rascu. Keď je mäso mäkké, pridáme pokrájané hríby, zelenú papriku a na mesiačiky pokrájané 3 zemiaky. Štvrtý zemiak postrúhame a zahustíme ním guláš. Pri podávaní ozdobíme kolieskami surovej papriky.

Diskusia k receptu

peter64
ancicke ľutujem ale som mimo domová a po práci som rád že si niečo uvarím a nakúpim nedá sa fotiť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia