Diabolská polievka

redakcia - fotkaredakcia, 8. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
200 g
150 g
100 g
100 g
50 g
3 ks
1 ks
50 g
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kosti, kuracie a hovädzie mäso dáme variť do osolenej vody. Pridáme celé čierne korenie a nové korenie. Asi po 2 hodinách pridáme očistenú zeleninu. Keď je mäso a zelenina uvarená, vývar precedíme. Zvlášť uvaríme špagety, ktoré nakoniec vložíme do hotovej polievky.

  2. 2

    Varené mäso pokrájame nadrobno, vajíčko zrazíme vývarom a ochutíme polievkovým korením spolu s cesnakom zmiešaným so soľou. Časť zeleniny pokrájame nadrobno, osmažíme na oleji a vložíme do polievky.

  3. 3

    Do každej porcie pridáme najemno pokrájané feferónky. Polievka má silnú korenistú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia