4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kosti, kuracie a hovädzie mäso dáme variť do osolenej vody. Pridáme celé čierne korenie a nové korenie. Asi po 2 hodinách pridáme očistenú zeleninu. Keď je mäso a zelenina uvarená, vývar precedíme. Zvlášť uvaríme špagety, ktoré nakoniec vložíme do hotovej polievky.
- 2
Varené mäso pokrájame nadrobno, vajíčko zrazíme vývarom a ochutíme polievkovým korením spolu s cesnakom zmiešaným so soľou. Časť zeleniny pokrájame nadrobno, osmažíme na oleji a vložíme do polievky.
- 3
Do každej porcie pridáme najemno pokrájané feferónky. Polievka má silnú korenistú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu