Foto: sracz
Neviem, ako ktorý z varecháčov_gazdiniakov, ale ja „z času na čas“ sa milerád predvediem s „vejárom pávieho chvosta“ za chrbátom. Príležitosť dostanem občas Zobraziť celý popisNeviem, ako ktorý z varecháčov_gazdiniakov, ale ja „z času na čas“ sa milerád predvediem s „vejárom pávieho chvosta“ za chrbátom. Príležitosť dostanem občas a náležito ju využijem, keď pani, s ktorou zdieľam spoločné lôžko aj stôl, dostane „milú“ návštevu v sukni. Poznáte to, určite z vlastnej praxe. Privítanie s objatím a „vzdušnými“ pusami, spoločenské úsmevy, obdivy udržiavanej domácnosti, šperkov, šiat, …! „Moja“ sa rada predvádza aj „kuchyňou“ životného partnera. … a ja im „rád“ navarím!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
na „vrúbkovanú“ liatinovú panvicu som nalial asi KL oleja a rozotrel ho papierovým obrúskom; teplotu ohrevu som nastavil na ¾ a po skúške nastavenou dlaňou som do panvive postupne vložil plátky sviečkovice, „Romain“ šalát pozdĺžne rozkrojený a napokon aj dva plátky údeného liptovského oštiepka, ktorý na tepelnú úpravu potrebuje iba 2x2´; mäso a šalát (z vnútra poliaty druhou KL pleja,osolený a okorenený čMČK) som po 3÷4´ otočil a ešte „krát“ 3÷4´ opiekol, až sa na nich ukázali pásiky „rebier“
-
2
hotové som poukladal na plytké taniere a servíroval iba so „steak_ovým“ príborom, bez chleba, či inej prílohy; zožal som obdiv, slávu a uznanie; „sýkorkám sokolkám“ chutilo!
Pozdravujem "milu" navstevu v sukni :-D:-D:-D a za jedlo 5*