4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájané mäso a urestujeme. Osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Dusíme domäkka. Mäso vyberieme a šťavu vydusíme na tuk. Výpek poprášime múkou, opražíme a zalejeme vývarom.
- 2
Povaríme asi 20 minút. Napokon pridáme olúpané paradajky a ešte chvíľu podusíme. Do omáčky pridáme mäso a spolu zohrejeme.
- 3
Podávame s dusenou ryžou a posypeme vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu