Hovädzie mäso na paradajkách

redakcia - fotkaredakcia, 30. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
400 g
1 ks
40 g
30 g




Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájané mäso a urestujeme. Osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Dusíme domäkka. Mäso vyberieme a šťavu vydusíme na tuk. Výpek poprášime múkou, opražíme a zalejeme vývarom.

  2. 2

    Povaríme asi 20 minút. Napokon pridáme olúpané paradajky a ešte chvíľu podusíme. Do omáčky pridáme mäso a spolu zohrejeme.

  3. 3

    Podávame s dusenou ryžou a posypeme vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia