Panenka z diviaka so šampiňónovou omáčkou
Foto: ferno
4-5
porcie
porcie
Postup
-
1
Panenku som umyl a očistil od blán. Potom som ju nakrájal na medailóniky, ktoré som okorenil, osolil, posypal tymianom.
- 2
Na rozpálenej masti som medailóniky opiekol z každej strany. Vybral do misky a zakryl aby nevychladli.
- 3
Do panvice som pridal na pásiky pokrájané šampiňóny a podusil. Šampiňóny som zalial smotanou, pridal opečenú panenku, korenie na divinu a ešte chvíľu podusil.
- 4
Keďže píšem recept po týždni, už si nepamätám, či som dával aj vývar. Lebo buď používam v jedlách samotnú smotanu alebo akúkoľvek kombináciu smotana - vývar- víno...
- 5
Ako prílohu som použil opečené zemiaky.
Tiež panenka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu