
Panenka s tekvicovým pyré a Hokkaido lodičkou
Inšpirácia pre lahodný obed s netradičnou prílohou. :)

Bravčové mäso na horčici
Dnes jednoduchý obed, ktorý nesklamal, zvládne ho aj začiatočník.

Bravčová roláda
Dnes na obed som chcela vyskúšať niečo nové, tak som sa rozhodla pre tento recept, ...

Grécka grilovačka na Slovensku po slovensky
Podobné sme jedávali v Grécku volá sa to souvlaki, čítaj suflaki, je to niečo ako...

Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca
Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to...

Bravčový bôčik
Bravčový bôčik pečený je nádhera no niekto ho nemôže je dosť kaloricky. Tak ho občas robím...

Zeleninový tanier so salámou Mňam, mňam
Mrkva, brokolica, mungo fazuľka, reďkvička, paradajka, ľadový šalát, uhorka šalátová, ...

Šampiňóny na smotane so syrom
Očistené a pokrájané huby podusíme na polovici masla. Pridáme šunku nakrájanú na rezance, koňak a...

Plnený bravčový chrbát
Recept využívám, hlavne , keď čakáme návštevu alebo keď potrebujem robiť ešte iné činnosti...

Párky v cibuľovej omáčke
Je to velmi jednoduchy recept, dost rychlo pripraveny. Velmi vhodny, ak mate pristup k...

Bulgur - něco
Přátelé milí nedivte se tomu názvu. To mohl být bulgur ve směsi, nebo směs v...

Dolnozemská klobása
Kvalitné bravčové mäso pokrájame na väčšie kúsky a pomelieme na mlynčeku s 8 mm dierami. Preosiatím...

Bravčový tokáň s dubákmi
Náš nedeľný obed dnes opäť z bravčového mäsa. Výborný tokáň so sušenými dubákmi.

Ľubovniansky vrabec
Umyté a odblanené bravčové pliecko nakrájame na hrubšie – 150 g kusy , osolíme, okoreníme a opečieme na tuku...

Ovčiarsky nákyp
Recept som objavila v staršom čísle časopisu Dobré jedlo. Pôvodne obsahuje mleté hovädzie mäso, ale...

Karé Emile Henry
mäso pripravené v hrnci Emile Henry, ktorý som vyhral ... a je perfektný :-) ďakujem,...

Dekorované a pečené bravčové karé
Toto mäso bolo na dnešnú Karolovu oslavu. Je to jednoduché a pritom dobrá chuť. K...

Tinga
Jednoduchý a pomerne rýchly mexický recept. Pripravuje sa z kuracieho, bravčového alebo hovädzieho mäsa.

Balatonská špecialita
Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané stehno a sprudka opečieme. Asi po 5 minutách podlejeme...

Kaukazské „chinkali“ s mäsovou plnkou
Pripravíme cesto, vyvaľkáme a vyrežeme z neho kolieska s priemerom 15 centimetrov.

Mamkina kapustnica
Toto je vianočná kapustnica, ktorá veľmi chutí nielen celej mojej rodine, ale aj kolegom v...

Huspenina z údeného na Somogyiho spôsob
Tento recept mám z Madarska, osobne som ho ešte nerobila, ale poskytla som ho v...

Údené koleno v rímskom hrnci
Bez zdĺhavej prípravy, šťavnatý a hodne rýchlo skonzumovaný obed.

Mäsovo- zemiakové placky
Zemiaky postrúhame ako na placky, šťavu scedíme, pridáme vajcia, solamyl, slaninku nakrájanú na...

Bravčové rolky plnené domácou neúdenou klobásou
Dnes máme na obed plnené bravčové rolky domácou neúdenou klobáskou... tento obed je výnimočný tým, že...