Bravčový guláš
Bravčový guláš

Guláš po maďarsky

veronika305 - bez fotkyveronika305, 7. januára 2018

Pripravujem ho tak, ako ho robí môj manžel z Maďarska.

5
porcií
90 minút
príprava

Suroviny

1 kg
2 ks
5 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
2 ks
1 ks
 (korenie v tube)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kocky nakrájanú cibuľu dáme pražiť na olej do hneda Na opraženú cibuľu dáme na kocky nakrájané bravčové mäso, poprípade môžte skomninovať aj s hovädzím. Posypeme soľou vegetou korením plus pridám guláš krém. Ja mäsko vždy nechám podusiť úplne do mäkka. Medzitým si očistím a nakrájam zeleninu.

  2. 2

    K udusenému mäsku do mäkka pridám nakrájanú zeleninu a nechám variť kým aj zelenina úplne nezmäkne.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Maďarská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Buchtabuchta (1.2.2018 13:18) To, že v Maďarsku varia guláš inak ako my, je úplne v poriadku a ak to tento recept spĺňa, prečo ho nenazvať napríklad "Guláš ako sa varí v Maďarsku". Pretože pod názvom Maďarský guláš máme na SK úplne iné, konkrétne jedlo.
@Katka78 (1.2.2018 13:31)

Ok zmenim nazov. A presne. Ja som bola veľmi prekvapená ked tam dávali koreňovu zeleninu a papriky a paradajky tak malo. Ale je vynikajúci. Oni zas nechápu prečo mi veľa vecí voláme guláš alebo perkelt ked to tak nie je. Akurát naozaj ma mrzia komentáre ľudí ktorí iné ako svoje jedlo neochutnali a hneď odsudzujú recept alebo kuchara.