Rezne z bôčika

sumienka2525 - bez fotkysumienka2525, 1. októbra 2009
2
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
2 a 1/2  hrnčeka
12 PL
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Do zomletého bôčika primiešame soľ, mleté čierne korenie a mlieko. Masu uložíme na chladné miesto aspoň na 3 hodiny. Zvlášť postrúhame syr a pred úpravou ho primiešame k mase, z ktorej potom formujeme rezne.

  2. 2

    Obaľujeme ich v hladkej múke, v rozšľahanom vajci s mliekom a v strúhanke. Vyprážame z oboch strán.

  3. 3

    Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia