Rezančeky na dijonskej horčici fotorecept

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 16. októbra 2011
6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400-500 g ( na rezančeky)
0,33 dl
2-3 PL
4 strúčiky
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby ( na podlievanie)
1 ks
príloha :
 opekané

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu,orestujeme na rezance nakrájané mäso,osolíme,okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme dijonskú horčicu a poriadne rozmiešame.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme sterilizované lečo,premiešame. Ak treba,podlievame vývarom a necháme dusiť cca 1 hod.,kým nie je mäso mäkké. Na konci ho môžme ešte dochutiť horčicou a prelisovaným cesnakom.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Medzitým si očistíme zemiaky,nakrájame ich a predvaríme cca 10 min.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Potom ich dáme zapiecť do rúry - osolíme ich a posypeme mletou rascou.A tiež si pripravíme dusenú ryžu.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podávame s opekanými zemiakmi,ryžou a zeleninovou oblohou.

    Rezančeky na dijonskej horčici (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: