Rolovaný bôčik nastudeno
Foto: soniatko
Perfektná mňamka pre veľkých papkáčov, ktorá vždy počká v chladničke na tú správnu chvíľku. Medzi nami - každá je tá správna :)
10 minút
príprava
príprava
150 minút
na 90 °C
na 90 °C
Postup
-
1
Bračový bok zbavíme kože. Nasolíme. Z ostatných surovín pripravíme pastu. Tou potrieme bok z každej strany.
- 2
Zrolujeme a vložíme do šunkovaru. Zatvorime a varime vo vode max 90-stupňovej cca 2,5 hodiny. Po vytiahnutí z vody necháme dobre vychladnúť. Ideálne v chladničke do rána. Až následne vyerieme z formy. A ďalej už netreba návod na použitie... Dobrú chuť :)
- 2
výborné aj teplé čerstvé..aj studené..
tvoja roláda je krajšia..:-)
nebran sa rozsirovaniu kuchyne :) ver mi sunkovar je zanedbatelna polozka na to kolko moznosti prinesie. pouzivam ho na plnky ku kuratu, pastety, sunky atd. takmer stale je v provoze :) a hlavne vieme co jeme... tesim sa, ze som pobavila...
paradne sa vydarila :) hned mi tecu slinky... juj