Foto: afataga
Prvý pokus
30 minút
príprava
príprava
25+60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
1 kg |
|
1 ks (veľká nadrobno nakrájaná) |
|
4 PL |
|
4 ČL |
|
2 ČL (čerstvo drvené) |
|
2 ČL (čerstvo drvené) |
|
Postup
-
1
Na masti som orestovala cibuľu do bledohneda asi 5 min.
-
2
Pridala som mletý bôčik a restovala kým sa mäso zatiahlo asi 10 min., pridala som mletú pečeň a zas som rýchlo orestovala, pridala som soľ a korenie
-
3
Potom som to celé rozmixovala ponorným mixérom nie úplne na hladkú kašu
-
4
Plnila som do pohárov od veľkej horčice asi do 2/3 a sterilizovala som 60 min. na 100° C. Vyšlo mi 6 ks a dve misky na koštovku.
@paploska TS
@rulik ja dva krat sterilizujem len huby, dufam, ze sa mi to nepokazi
@tiginko ja som ju robila prvy krat, tak si len budem drzat palce :-)
@michaleaa to znamena, ze rychlo miesas, kym maso zmeni farbu z cervenej na sivu, neviem to inak vysvetlit, skratka nebude surove
@eviana mame podobneho gusta
Ja myslim, ze mozes, ale my ju nemame radi. To uz by som radsej dala husaciu, alebo kacaciu.