
Polpettone od Nick Stellino
Nick Stellino sa narodil v Palerme, žije v Los Angeles v Kalifornii v USA, je...

Šunkofleky pre Bábiku
... otcovia sa vidia iba vo svojich synoch–neverím! Výchova dcérky, princezničky na hrášku, ...

Domáca tlačenka
Koleno, paprčky, koreňovú zeleninu a korenie dáme do hrnca a varíme asi 4 hodiny...

Moja huspenina
Veľmi obľúbená v tomto čase. všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a cibuľkovým šalátom......

Bravčový guláš zo Szegedu
Guláš od jakživa patril v madarskej kuchyni medzi polievky. Nemýlme si ho s perkeltom. Pravý...

Predvianočná paštéta môjho otca
Hľadala som v maminých receptových zošitoch nejaké neokukané vianočné pečivo. A našla som recept na otcovu...

Zapekané karé s praženicou
Tento recept si mamina vystrihla z jedného starého časopisu a ja som ho trošku pozmenila na náš...

Skoro bryndzové halušky
Uz som davno nezarypal do tradicnych receptov, neviem aky je rozdiel ked nemam ziadnu surovinu na...

Údená hovädzia hruď
Domáca údená hovädzia hruď na grile Jamie Oliver vcelku. Teplé údenie, ktore sa da pouziť...

Kolienkový perkelt na červenom víne so saturejkou
Nedeľný obed z bravčového kolienka na červenom víne so saturejkou. V minulosti som už pripravila tento výnimočný...

Moja vianočná kapustnica
Áno, ďalšia. Stopäťdesiataštvrtá kapustnica. Takto mi chutí a takto ju máme všetci radi :)...

Bravčová diabolská
Tento recept je naša špecialita , ktorú vždy podávame na menších oslavách.

Mäsová roláda Jankovej krstnej
Túto roládu od svojej krstnej môj manžel zbožňuje... :)

Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami
tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Bravčové srdce na paprike
Nadrobno pokrájanú cibuľu popražíme na tuku, pridáme mletú červenú papriku a umyté pokrájané srdce, osolíme, podlejeme vodou...

Bravčová krkovička na dubákovo-syrovej omáčke
Veľmi jednoduchý a rýchly recpet ako pripraviť bravčovú krkovičku so šťavou a tarhoňou

Domáca akože saláma
Túto úžasnú vec som sa naučil v Chorvátsku. Veľmi mi chutila ibaže výroba trvá min...

Chutná omáčka na pečenú krkovičku
Pečená krkovička je veľmi chutný kus bravčoviny, najčastejšia kombinácia "knedlo, zelo", takáto úprava jedlo...

Moja omáčka na cestoviny
Túto omáčku robím už niekoľko rokov a vznikla spojením , , z každého rožku trošku"

Chutný boršč
moja manželka Ivka (z Užhorodu) vie uvariť fajnový borščik. Tak sa sním idem podeliť.

Rizoto s bravčovým mäsom - špeciál
Toto bolo u našich doma odjakživa rizoto, pripravované z perkeltu s bársakým mäsom, od bravčového až po zajačie...

Veľkonočná spišská švencelina
Je to pochutina z jedál, ktoré sa svätia na Veľkú noc v košíkoch pred kostolom: šunka,...

Kačacie rillettes z pomalého hrnca
Toto rillettes je asi najchutnejšie z tých, čo som robil. Jeden kamoš mi poradil dať...

Rezeň s PH
Pracovný názov bol:Dvojfarebný rezeň ale po dohode s autorom nápadu, zo sebou, som sa rozhodol pre PH....

Rezeň Monte Negro bez piva
V našom rodinnom parlamente už vyše tridsať päť rokov máme tú istú predsedníčku a tá mi nedávno...

Slané palacinky s mäsom
Vždy, keď robím sladké palacinky, nikdy nie je ich dosť, aby sa jedáci nasýtili...

Obrátené sedliacke zemiaky - rýchle
Inšpirovala ma zemiakovo-syrová placka, kde som si spomenula na veľmi obľúbené a rýchle jedlo môjho manžela...

Segedínsky guláš po mojom
Veľa ľudí trpí predsudkom ohľadne "sójového mäsa". Tu padla kosa na kameň, pretože sa sójové...

Restovaná bravčová pečeň
Toto jedlo som jedávala pravidelne, ale poslednú dobu kupujem iba kuracie pečene a tak som zabudla...

Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami
Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.