Tento recept ma naučila moja mamina, ktorá je výborná kuchárka.Patrí k mojim naj.jedlám. Volá sa to Rezne naopak, a sú fakt vynikajúce. Nie sú Zobraziť celý popisTento recept ma naučila moja mamina, ktorá je výborná kuchárka.Patrí k mojim naj.jedlám. Volá sa to Rezne naopak, a sú fakt vynikajúce. Nie sú ani zložité a verím, že si ich obľúbite.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na pláty a vyklepeme. Do jedného taniera si rozbijeme vajcia a do druhého strúhanku. Do vajíčka si dáme soľ, korenie a vegetu. Pripravíme si panvicu s rozohriatym olejom. Mäso vložíme najprv do strúhanky, vajíčka a potom na rozohriaty olej. Opekáme do zlatista. Opečené vyberieme a odložíme.
- 2
Vo výpeku si opražíme cibuľku, posypeme červenou paprikou a podlejeme vodou. Dochutíme soľou, vegetou, čiernym korením, mletou rascou, čili pap., novým korením a kockou masoxu. Potom do tohto vložíme opečené mäsko a dusíme, kým nie je mäkkučké.
- 3
Keď je mäsko hotové, vyberieme ho. Šťavu precedíme a zahustíme polohrubou múkou a vodou, necháme prejsť varom. Ak treba, tak môžme ešte dochutiť a mäso vložíme späť. Podávame s ryžou a opekanými zemiakmi. Prajem dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu