Malé chutné prekvapenie

uschi - fotkauschi, 5. februára 2010
Malé chutné prekvapenie
Foto: uschi

Naozaj vás prekvapí, aké je to chutné!

6
porcií
10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 plátkov
6 plátkov
180 g
6 plátkov
1




Postup

  1. 1

    Plátky opláchneme, osušíme, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozpálenom oleji prudko opečieme z oboch strán, teplotu znížime a dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby neskôr podlejeme vodou. Mäso udusíme domäkka.

  2. 2

    Udusené rezne preložíme do zapekacej misky, polejeme výpekom, na každý rezeň uložíme koliesko cibule, plátok šunky, slaniny, posypeme strúhaným syrom a strúhankou. Do stredu každého rezňa položíme tenký plátok masla. Ak treba, podlejeme ešte vodou a dáme do vyhriatej rúry zapiecť.

  3. 3

    Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vynikajúce!

Diskusia k receptu

bozulka
Musím pochváliť ,nielen za dobrý nápad lebo už dávno som nič také nevarila,bravčové varievam málo kvôli zdraviu,ale aj pre pekne zobrazené jedlo.
mladucha
Varila som to pred týždňom, je to chutné, môžem doporučiť.
babav
Bozulka,bravcove maso sa v poslednom case povazuje za druhe biele, po kuracine.Skodlive ,pre ludi s vysokym krvnym tlakom a cholesterolom , je(cervene )hovadzie maso.
58vlasta
Naozaj pekne upravené, to hneď dodá aj na chuti. Ale chýba v recepte cibuľa...
terezka1
Varila som tento recept v nedeľu a veľmi nám chutil.Teším sa na nové recepty.
fcielka
Aj u nas vsetci chvalili :) Velmi dobra kombinacia chuti :)
motyka
Uschi, prešla som si Tvoju stránku a recepty a klobúk dole. Vyskúšala som niektoré a všetky boli vynikajúce. Ďakujem za recepty. Stúpam na hodnote. Díky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia