Foto: havino
Určite toto jedlo poznáte viacerí,ale každý ho robí v inej obmene. U nás doma je veľmi zaužívané, je to skutočne rýchlovka, ak použijem kupované Zobraziť celý popisUrčite toto jedlo poznáte viacerí,ale každý ho robí v inej obmene. U nás doma je veľmi zaužívané, je to skutočne rýchlovka, ak použijem kupované zemiakové placky, ale viac menej ich vždy pripravujem doma a pečiem také malé placky, ako lievance.
Postup
-
1
Zemiakové placky, podla vlastnej chuti. Ako vyššie uvádzam, robievam si svoje, ale v mraziaku pre takú rýchlovku mám aj tie kupované.
- 2
Mäso pokrájame na drobné kúsky, ktoré opečieme na panvici s koreninami, ja zvyknem používať gyros korenie. Ked je mäso mäkké, pridám konzervu mexická zmes s fazuľou, premiešame, necháme prejsť varom, nech sa chute spoja, dochutíme, dosolíme, zahusťovať netreba, tá zmes je hustá z tej konzervy už.
- 3
Podávame s plackami a so zeleninovým šalátom, urobeným podla vlastnej chuti. Ja zvyknem robiť miešaný,ale dobrý je na tom, aj z hlávkovej kapusty. Placky, na to dáme zmes s mäsom, zeleninový šalát, na šalát lyžičku tatárskej omáčky,alebo pochúťkovú smotanu a zasypeme strúhaným syrom. Presné množstvá uviesť neviem,záleží od počtu podávaného jedla.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu