Bravčové pečené v alobale fotorecept

zlota1 - bez fotkyzlota1, 1. novembra 2015
Bravčové pečené v alobale (fotorecept)
Foto: zlota1

Recept vznikol systémom čo dom dal,a zapáčil sa nám.hádam si aj vy pochutíte.Obmeny sú podmienené tým,čo nájdete v špajzi a v chladničke.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
500 g
1 ks
kúsok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušíme a pokrájme na kocky,dáme do misky,pridáme pokrájanú šalotku,kúsok bielej a kúsok zelenej časti póru,okoreníme,osolíme podľa chuti,pridáme pokrájanú slaniku,trošičku oleja a dobre premiešame.

    Bravčové pečené v alobale (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z alobalu si vyformujeme mištičky,na dno dáme kyslú kapustu.

    Bravčové pečené v alobale (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na kapustu navrstvíme mäsovú zmes.

    Bravčové pečené v alobale (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Balíčky zabalíme a dáme po rozohriatej rúry na 180 st.piecť hodinu.

    Bravčové pečené v alobale (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Ako prílohu som zvolila pečené malé zemiačky a fenykel opečený na masle s bylinkami.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Nie zlý nápad, až na to, že ja by som použila krkovičku, prípadne pliecko, lebo stehno vôbec nekupujem. A je aj variabilný, podľa dostupných surovín.

Pridaj komentár k receptu: