Maďarský guľáš
Nie je to pravý maďarský guľáš ako má byť, ale nám chutí - je to naša rýchlejšia...
Zapekané kolienka /fotorecept/
Zapekané kolienka máme radi najmä s údeninou a syrom. Je to rýchly obed i večera, ...
Utopence-pikant
Utopence čiže špekáčiky naložené v octovom náleve by nemali chýbať najmä na pivnej párty. Ale nie...
Soté na zürišský spôsob (Geschnetzeltes Züricher Art)
moje oblubene jedlo, ktorému som pri návšteve reštauracii v Zurichu malokedy odolal :-) tak som si vypytal...
Jednoduchý čiernohorský rezeň
Rezne stále patria medzi naše najobľúbenejšie jedlá. Aj tento náš jednoduchý čiernohorský rezeň stojí za vyskúšanie...
Bravčové s ananásom na panvici
Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný...
Bravčové výpečky na pive s chlpatými knedličkami
Recept som našla na YouTube, česká Lidl kuchyňa. Oslovili má hlavne tie knedličky. Moje...
Pečené domáce bravčové rebierko, gánice a kyslá kapusta
Tento recept pochádza z kuchyne Bódi Margó. mnohokrát som ho už robila, ale nefotila som....
Bravčový wellington s bylinkovou omáčkou
Už dlho som sa chystala na tento spôsob úpravy mäsa, ale akosi vždy vyhrali rezne, ...
Tekvicový prívarok s fašírkami bez lepku
Tekvica nám chutí v každom ročnom období. Či do polievky alebo pečená, jej rôzne odrody sa dajú využiť na desiatky spôsobov....
Zapekané guľky Toscana - jednoduché
Jednoduchý recept, veľmi ľahký, rýchly a chuťovo vynikajúci. Snúbenec mi to zakázal robiť, ...
Marocké spring rolls/jarné závitky a samosky plnené mletým mäsom
Môj manžel pochádza z Maroka a časom som sa naučila ich Marocké špeciality a chcela by som...
Bravčové kocky na šampiňónoch a hrášku zo šľahačkou bez cibule a cesnaku
... prišiel som z roboty, urobil si poriadneho Turka a keďže som už dojedol svoju "Fazuľovú pestrú",...
Fašírky trochu inak
Do e-mailu prišiel recept a bola som zvedavá, ako to dopadne. Tak som vyskúšala a...
Lasagne
Mässová omáčka: Príprava:- na rozpálenom oleji orestujeme cibulu, prídáme pomleté mäso, ktoré asi 5 min...
Zemiačky na plechu so smotanou a mäskom
Trošku dlhšia príprava, ale výsledok stojí za to...
Karé na vínových šampiňónoch
Aby sme nejedli len diétne kuracie mäso tak som upiekla bravčové karé. Môj manžel potrebuje niečo...
Zapekané bagetky so syrom a slaninou
Tyto super bagetky byly v letáku Albert a u nás doma jsem je od té doby...
Pečené bravčové karé s cibuľovou omáčkou
Tento recept vznikol náhodou, keď som raz presolila cibuľu ako základ pod mäso a potrebovala som...
Hejkalův rezeň
Jeden z mých oblíbených receptů. Určitě je to slavnostnější jídlo, já jsem jej však připravila...
Smažené bravčové koleno
Takéto koleno som prvý krát jedol v jednej hospode v malej vesničke v Českom Raji. Veľmi...
Guľaš z trúby
Všetké suroviny sú moje vlastne , vyprodukované počas roka, takže je o to chutnejší, okrem korenín.
Bravčový pörkölt s kyslou kapustou a smotanou-špeciál.
Dlho som váhal či tento recept na tejto stránke zverejniť!Segedínskych alebo Szekely gulášov je tu neurekom. Lenže...
Gazdovské gule s kapustou
Taká improvizácia z toho, čo som dnes našla v chladničke ... :)
Veľkonočná pečená šunka s medovo-horčicovou glazúrou
Tento recept som videla v relácii o varení britskej televízie, páčil sa mi, pripravila som...
Špízy
Dostala som chuť na ražniči:D..... ale nemala nič nakupene tak iba taka jednoduchosť:))........
Horúca bravčová krkovička
Tuto krkovičku som pripravil švagrovi Milanovi ako zákusok k meninám. Chcel niečo pikantné, tak som...
Kapustnica, ako ju varila moja mama
Spomenula som si na kapustnicu, ako ju varila moja mama. Vždy mi chutila...
Huspenina
Všetky suroviny som umyla. Kožky som znovu zrolovala, tak ako som ich kúpila. Do kuchty som dala...
Panenka s liškovou omáčkou
Panenku osolíme a opepříme a na oleji s máslem opečeme, postupně obracíme, aby se opekla...
Poľovnícka kapsa babky Bajky
Netuším, prečo poľovnícka, ale veľmi nám to chutilo, tak som vypýtala recept. Mne...
Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou
Recept som získala od novej kamarátky Blanky, jazyk som robila prvýkrát a musím jej dať vo...
Pirohy s bryndzou, údeným mäsom a viedenskou cibuľkou
Bryndza je dnes čoraz vzácnejšia. Obsahuje sto- až tisíckrát viac užitočných organizmov ako živé jogurty....