Foto: tkatka
Je výborný na studenú kuchyňu.
30
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Eidamový syr zabalíme do fólie a na malom ohni v teplej vode (dbajte aby voda nevrela) 20 minút zahrejeme. Kým syr zmäkne prichystáme syrový krém. Krémový syr, maslo, horčicu, cibuľu, petržlen, soľ a uvarené vajíčka zmiešame.
- 2
Eidam zmäkol, vyberieme ho na dosku a ešte teplé vyvaľkáme s rozmerom 30x30 cm. Na syr poukladáme šunky a potom krémový syr natrieme a stočíme. Roládu zabalíme do fólie a dáme do chladničky na pár hodín.
- 3
Podávame nakrájané.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu