Steaky z bravčovej panenky s letným šalátom

hitmanius - bez fotkyhitmanius, 8. júla 2010
Steaky z bravčovej panenky s letným šalátom
Foto: hitmanius

Dostal som na niečo dobré chuť a skončilo to takto... :)

30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1
Marináda:
1
1
1
1
1
Šalát:
2
1
1
1
1
1




Postup

  1. 1

    Do mixéra pridáme olivový olej, soľ, korenie, plnotučnú horčicu a umytú petržlenovú vňať. Mixujeme pokiaľ sa to cele nespojí a nevytvori sa nám hustá marináda.

  2. 2

    Bravčovú panenku si umyjeme, prípadne odblaníme a nakrájame na väčšie kúsky. Tieto kúsky dáme do pripravenej marinády a necháme v chladničke odstáť aspoň 24 hodín.

  3. 3

    Šalát lollo rosso si umyjeme, podobne aj uhorky a paradajky. Nakrájame všetko na menšie kúsky a spolu premiešame v miske. Pridáme soľ, korenie, olivový olej a balzamikový ocot podľa chuti. Necháme odstáť v chladničke.

  4. 4

    Kúsky marinovanej bravčovej panenky grilujeme najlepšie na grilovacej panvici z každej strany pár minút. Každý podľa chuti. Ja to mam rád medium. :)

Diskusia k receptu

sovka62
Panenku môžem na rôzne spôsoby a tento tvoj sa mi veľmi páči. Vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia