Foto: hitmanius
Dostal som na niečo dobré chuť a skončilo to takto... :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do mixéra pridáme olivový olej, soľ, korenie, plnotučnú horčicu a umytú petržlenovú vňať. Mixujeme pokiaľ sa to cele nespojí a nevytvori sa nám hustá marináda.
- 2
Bravčovú panenku si umyjeme, prípadne odblaníme a nakrájame na väčšie kúsky. Tieto kúsky dáme do pripravenej marinády a necháme v chladničke odstáť aspoň 24 hodín.
- 3
Šalát lollo rosso si umyjeme, podobne aj uhorky a paradajky. Nakrájame všetko na menšie kúsky a spolu premiešame v miske. Pridáme soľ, korenie, olivový olej a balzamikový ocot podľa chuti. Necháme odstáť v chladničke.
- 4
Kúsky marinovanej bravčovej panenky grilujeme najlepšie na grilovacej panvici z každej strany pár minút. Každý podľa chuti. Ja to mam rád medium. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu