Bravčový guláš

peter64 - fotkapeter64, 19. apríla 2010

Ďalší môj recept z mojej kolekcie gril a príroda.

Suroviny

500 g
2 PL
1 ks
1 ks
1 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na kocky,cibuľu na drobno feferónku a papriku tiež na kúsky.Suroviny dáme do misky a pridáme mleté čierne korenie,mletú červenú papriku,soľ,paradajkový pretlak a spolu to premiešame. A necháme asi 24 hodín postať v chladničke. Alobal vymastíme olejom a naň dáme pripravené mäso dôkladne zabalíme a pečieme v rúre tak asi 20 minút alebo ho vložíme do rozohriatej pahreby. Podávame z chlebom, pečivom alebo zo zemiakmi.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Výborný nápad. Vyskúšam to keď pôjdeme do hory. Všetko doma prichystám ,zoberieme zo sebou a dokiaľ sa opečú klobásky, dovtedy sa v pahrebe urobí guláš.Aspoň nwbude problém s riadom a hlavne s umývaním. Ak sa to osvedčí napíšem.
Nie je stehno na guláš suché? Pýtam sa preto,lebo ja stehno ani nekupujem už dávnejšie,radšej používam pliecko alebo krkovičku.Sú šťavnatejšie.

Pridaj komentár k receptu: