Bravčový guláš

peter64 - fotkapeter64, 19. apríla 2010

Ďalší môj recept z mojej kolekcie gril a príroda.

Suroviny

500 g
2 PL
1 ks
1 ks
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na kocky,cibuľu na drobno feferónku a papriku tiež na kúsky.Suroviny dáme do misky a pridáme mleté čierne korenie,mletú červenú papriku,soľ,paradajkový pretlak a spolu to premiešame. A necháme asi 24 hodín postať v chladničke. Alobal vymastíme olejom a naň dáme pripravené mäso dôkladne zabalíme a pečieme v rúre tak asi 20 minút alebo ho vložíme do rozohriatej pahreby. Podávame z chlebom, pečivom alebo zo zemiakmi.

Diskusia k receptu

1956
Výborný nápad. Vyskúšam to keď pôjdeme do hory. Všetko doma prichystám ,zoberieme zo sebou a dokiaľ sa opečú klobásky, dovtedy sa v pahrebe urobí guláš.Aspoň nwbude problém s riadom a hlavne s umývaním. Ak sa to osvedčí napíšem.
evanaaa
Nie je stehno na guláš suché? Pýtam sa preto,lebo ja stehno ani nekupujem už dávnejšie,radšej používam pliecko alebo krkovičku.Sú šťavnatejšie.
peter64
Mäso si môžete dať aké chcete ta je jedno ale potom to sa nebude volať bravčový guláš.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia