
Zjednodušený nepravý beef Stroganoff
Máte chuť na toto klasické jedlo, ale nemáte veľa času? Tak tento recept je pre vás......

Losos s citrónovou omáčkou
V miske vyšľaháme žĺtky. Dáme ich nad paru a za stáleho šľahania prilejeme postupne 150 ml...

Pečené brambory s cibulí, česnekem a slaninou
Občas je třeba uvařit něco rychlého a jednoduchého. Brambory máme rádi, takže vše zamíchat a...

Rybacie filety na hubách
Okrem mojej najväčšej vášne - kuchyne - mám more ďalších koníčkov a pasií; záhradkárstvo, drobnochovateľstvo, ...

Grilovaná chobotnica
Z minulého receptu- http://varecha. pravda. sk/recepty/spaghetti-s-chobotnicou/47948- recept. html mi zostali 2 chápadlá z chobotnice, tak som ich...

Pečený bravčový bôčik s kôprovou omáčkou
Ešte aj teraz v záhradke sa nájde čerstvý kôpor a tak vynikajúco chutí s pečeným bôčikom.

Zemiakové knedličky
Zemiakové knedličky plnené slaninou alebo údeným mäsom s dusenou kapustou.

Huspenina vylepšená mäsom
Už asi týždeň som mala chuť na huspeninu. V obchode som si kúpila huspeninový balíček...

Pečené kurča s plnkou, ryža a opečené zemiaky
Dnes sme mali na obed kuracinku. Takto upravenú máme často na našom stole.

Restovaná bravčová pečeň s jablkami
Túto kombináciu bravčovej pečene, kyslého jablka a zaváraných čučoriedok jednoducho milujem.

Vyprážaná plnená kuracinka so zemiakovým šalátom
Z kuriatka budeme potrebovať prsia a stehná. Z kostí som urobila polievočku a kedže som si...

Rýchle kurčacie lýtka à la Haninka Express
Jedna z našich priateliek na Vareche, mi pred časom "vytýkala" podrobnosť a veľkú dĺžku mojich receptov....

Morčacie prsia na pomarančovej omáčke
Tento recept pripravujeme zásadne iba na Vianoce, i keď je to tak neskutočne dobré jedlo, ...

Zemiaková harmonika
Receptík mám z netu, zaujal ma, hned som ho aj realizovala-lebo sladkého už máme dost pri tomto...

Vajíčko plnené šunkovou penou
Šunku pomelieme, rozmixujeme s maslom a taveným syrom do peny. Čerstvú bagetu šikmo nakrájame...

Bouneschlupp - národné jedlo Luxemburska
Luxemburgská kuchyňa je veľmi ovplyvnená všetkými okolitými krajinami. Aj bouneschlupp je mix Francúzska, Belgicka a...

Teľacie plátky s pečenými zemiakmi
Mäso nakrájame na tenšie plátky, osolíme, okoreníme a jemne naklepeme. Obalíme v hladkej múke na...

Plnený rezeň vo vínnom cestíčku
Umyté mäso čiastočne nakrojíme, vyklepeme, osolíme a okoreníme.

Gjuveč
Už niekoľko rokov trávime letnú dovolenku v bulharskom Primorsku. Bulharská kuchyňa nám chutí a tak sme...

Nákyp s kyslou kapustou
Co takhle dát si zelí? Milovníci kyslej kapusty si prídu na svoje.

Zubáč Bakony
Filety zo zubáča umyjeme, osolíme, okoreníme a opražíme na masti z obidvoch strán.

Pravý banskoštiavnický guláš ala Arpi
Guláš, ktorý vám bude chutiť tak, ako žiaden iný. Určite vyskúšajte.

Rýchle krevety s petržlenom
Po prvý krát sme ich ochutnali v Holandsku a odvtedy patria k najobľúbenejším. Krevety by mali...

Farfalle s lososovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Potom...

Lenivé pliecko
Je to môj obľúbený recept, pretože je rýchly, bez námahy a chutný. Vždy všetkým...

Zapekané mäsko so špargľou a syrom
Tento recept vznikol spontánne pri pohľade na opustenú špargľu v chladničke. Veľa skúseností s jej prípravou...

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Komerčný recept<br /> Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak...

Ražpekáč
Alebo ražniči v pekáči. :-) Poučenie - kto je lenivý napichovať ražniči na špajdlu, bude...