Gazdovský koláč
Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 23. marca 2016
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 23. marca 2016
Foto: Robert Hüttner
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Z múky, vajca, droždia, oleja, mlieka a soli vypracujeme cesto. Necháme ho vykysnúť.
- 2
Slaninu s cibuľou opražíme dosklovita, po čiastočnom vychladnutí pridáme smotanu s vajcami a osolíme.
- 3
Vykysnuté cesto rozvaľkáme na obdĺžnik 30 x 25 cm, zalejeme cibuľovým základom a upečieme pri teplote 170 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu