Kuracie stehná plnené špenátom a rukolou
Peter Koľ
kuchár hotela Átrium v Novom Smokovci, 20. augusta 2010
kuchár hotela Átrium v Novom Smokovci, 20. augusta 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme, mierne naklepeme a osolíme, okoreníme. Špenát a rukolu restujeme na masle s cesnakom a položíme na mäso.
- 2
Zrolujeme a opečieme z každej strany na oleji. Vlašské orechy osmažíme na masle, zalejeme smotanou a dochutíme soľou a korením.
- 3
Mäso pred prípravou nakrájame na kolieska a podávame na cestovinách tagliatelle, zdobíme rukolou, bazalkou a vlašskými orechami.
- 4
NÁŠ TIP: Šikovné je použiť hotové vykostené stehná. Dávajte však pozor, aby ste plnku dobre zabalili a počas varenia vám nevytekala. Hrubšie časti mäsa naklepte cez fóliu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu