
Sladké kura
Stehná, krídla, prsia, čo chcete, napatláme a pečieme. bez marinovania, ...

Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:

Krkovička so šampiňónmi a s cibuľou
Krkovičku umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme,...

Thajské červené kuracie karí
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Toto jedlo roztancuje chuťové poháriky všetkým z vás, ktorí milujete exotické a pikantnejšie jedlá s mäsom....

Medailonky z kuřecích stehýnek
Běžně jsem v kuchyni pánem. Ale v tento adventní čas jsem donucen poslouchat a nechávat prostor....

Veľkonočný baránok (plnka)
Toto jedlo pripravujem zväčša na veľkonočné sviatky a s receptom sa podelím aj s Vami.

Krompak v kapuste
Tento raz sme v pri nakrúcaní relácie TV Varecha Slovenské dobroty mali možnosť ochutnať špecialitu, ktorej...

Kebab v žemli a v tortile
Recept na kebab som si v podstate vymyslela keď som v obchode našla korenie na kebab :)

Španielsky vtáčik
Celé vajcia rozšľaháme, pridáme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, slaninu a a klobásu. Na panvici...

Kuracie stehienka na južný spôsob
Kuracie stehienka na južný spôsob sú výbornou inšpiráciou pre všetkých, ktorí milujú jedlá v jednom hrnci....

Bravčové stehno pečené v hrnci
Mal som bravčové stehno - orech a nechcelo sa mi s tým robiť nič zložité, tak...

Pstruh na masle
Pstruhy vložíme do osolenej vody s nakrájanou zeleninou, octom a korením. Varíme na miernom ohni 8 minút.

Mlynárske kuracie prsia
Aj keď na fotke toto jedlo veľmi vábne nevyzerá, je výborné. Príprava je rýchla, ...

Guláš z rúry
Výborný hovädzí guláš varený pomaličky v rúre :-) Občas keď je málo času vystávať pri sporáku, ...

Marinované srnčie rezne na Cabernet sauvignon
Dostala som srnčie stehno, ktoré som pokrájala na rezne a marinovala v páci zo zeleniny s...

Ostro-kyslá polievka
Tradičná čínska ostro-kyslá polievka na slovenský spôsob, robievame ho na našej škole varenia v Zepter Slovakia......

Zubáč s grilovanou zeleninou
Zubáča obalíme v rybacej múke a ugrilujeme z oboch strán, zeleninu nakrájame na plátky a ugrilujeme...

Prešporský paprikáš s maslovými haluškami
Cibuľu podusíme na masti, opražíme mäso a podlejeme vínom. Keď je mäso polomäkké, poprášime...

Segedín a knedľa z rožkami
Segedínsky guláš robíme všetci, ja som mala včerajšie rožky, tak som po dlhšom čase urobila...

Hovädzie na víne s brusnicami
Cibuľu nakrájanú na kocky dáme restovať na masti. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, osolíme a...

Sliepka ako hus
Husacie hody sú tradíciou na západnom slovensku, hlavne na Záhorí. Tak som sa rozhodol, že si urobím...

Zeleninovo-kuracie hody s cestovinou
Tento recept je z časopisu, robievam ho, lebo máme radi cestoviny.

Guláš z králika
Z očistenej, umytej prednej časti králika s čiastočne odseknutými kosťami sa nasekajú kúsky (asi 4-5 kúskov na...

Ostro-kyslá čo dom dal
Asi poznáte ten pocit, keď dostanete chuť na niečo a to niečo si chcete aj uvariť....

Glazovaná kačica s jazmínovou ryžou
Lahodné kačacie prsia s chrumkavou kôrkou glazované sladkou pikantnou omáčkou, podávané s voňavou jazmínovou ryžou.

Kuracie prsia s krémovou ryžou a brokolicou
Ak milujete jednoduchosť jedál z jednej panvice rovnako ako my, máme pre vás dokonalý recept! So...

Glazovaný bôčik
Je veľa príprav na tento úžasný kus mäsa. Ja Vám ho ponúkam pomaly pečený, chrumkavý so silnou...

Kváskový cibuľový koláč
Dnes som skúsila prerobiť kvasnicový recept na kváskový. A ono to vyšlo ;-) Tak sa chcem...

Hríbovo-šampiňónová omáčka – univerzál
Prečo univerzál? Nuž predsa vzhľadom na možnosť voľby variantu prílohy, s ktorou ju budete jesť...