Foto: beani
Tento jednoduchý a hlavne rýchly receptík mám z kuchárskej knihy. Hoci je to pikantná hydinová zmes niekedy vynechávam štipľavú červenú papriku hlavne kôli dcérke. Zobraziť celý popisTento jednoduchý a hlavne rýchly receptík mám z kuchárskej knihy. Hoci je to pikantná hydinová zmes niekedy vynechávam štipľavú červenú papriku hlavne kôli dcérke.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky a jemne posolíme. Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme mäsko, pokrájanú kapiu, pretlačený cesnak, korenie. Chvíľku opekáme. Potom pridáme, červenú papriku pálivú (kĺudne môžte nahradiť sladkou), asi 10PL kečupu, a prilejeme trochu vody a dusíme do mäkka.
- 2
Celkom na konci zvyknem ešte pridať strúčik cesnaku- podľa chuti a ak je to potrebné tak zahustíme troškou múky rozmiešanou vo vode. Zvyknem podávať s ryžou a hranolkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Milý @mirop mňa by tiež zaujímalo čo kuchtíš keďže tu si sa zatiaľ nijako extra vo varení neprejavil zato v kritike áno :) No nevadí veď každý sme nejaký :) ale prepáč tvoja kritika je trošku prehnaná, píšeš ako keby som tu dala recept "ukuchtený" zo samých polotovarov!
Jasné že kuracinka sa dá pripravovať na mnoho ďalších spôsobov veď o tom je varenie, nie? Ja varím každý deň a s radosťou..... a že sa ti môj recept nepáči, nevadí. Veď koľko ľudí toľko chutí, nedá sa každému vyhovieť....tak dovarenia :)