Cordon Bleu á la Papa

jody - fotkajody, 12. februára 2011
Cordon Bleu á la Papa
Foto: jody

Toto je obľúbené jedlo môjho ocina. A tak si ho aj sám uvaril. A ja som aspoň stihla odfotiť, kým sme to zblajzli. :-)

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Kuracie rezne pozdĺžne nakrojíme, naklepeme, posolíme, pokladieme plátkami šunky a syra, preložíme cezpoly (ak treba, zopneme špáradlom), potom obalíme v trojobale a vypražíme v horúcom tuku.

  2. 2

    Podávame s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou, či majonézou a ľubovoľným zeleninovým šalátom. Dobrú chuť! :-)

  3. 3

    A po dobrom jedle si vychutnáme krásny výhľad. :-)

    Cordon Bleu á la Papa - obrázok 3

Diskusia k receptu

jerica
perfektné foto s mäskom , výhľad pripomína babskú predpoveď počasia na druhý deň silný vietor.
evusik
kto by nemal rád takýto krásny plnený šniclík :-)
janger
Tak ho pochval, ze krasne sa mu podarilo :-)!
alexola
už nech je obed, pri tejto fotke sa mi zaktivizovali všetky slinné žľazy a chuťové poháriky :))
ivosenka
díky za připomenutí, už hodně dlouho jsem doma neudělala...nádherná fotka, velmi žravá ;)
jody
:-) Oco bol chvaleny aj dopredu aj pocas aj potom... :-) S mamou a sestrou sme sedeli vyvalene na gauci, nadsene, ze tentoraz nestojime pri sporaku...
honestka
Potvrdzujem, ze sa takto papa najlepsie, ked vari niekto iny. Dobre žraničko.
cica2
aj u nás obľúbené!!! Krásne odfotené a aj ten výhľad:))
3sandra3
tiež sa mi páči recept ako celok a k tomu ešte aj krásny výhľad.... super
jarunka
Tiez tvrdim, ze vtedy chuti najlepsie, ked jedlo pripravuje niekto iny.
eostra
Obľúbené jedlo nielen tvojho ocina ale aj moje...
Určite skúsim