Foto: jody
Toto je obľúbené jedlo môjho ocina. A tak si ho aj sám uvaril. A ja som aspoň stihla odfotiť, kým sme to zblajzli. :-)
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie rezne pozdĺžne nakrojíme, naklepeme, posolíme, pokladieme plátkami šunky a syra, preložíme cezpoly (ak treba, zopneme špáradlom), potom obalíme v trojobale a vypražíme v horúcom tuku.
- 2
Podávame s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou, či majonézou a ľubovoľným zeleninovým šalátom. Dobrú chuť! :-)
- 3
A po dobrom jedle si vychutnáme krásny výhľad. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určite skúsim