Foto: forneta
ospravedlňujem sa, ale zabudla som napísať kolko vážili šampiňony, ale viem že sme dali jeden taký morký kelímok, možno mal nejakých 250g? Ale to Zobraziť celý popisospravedlňujem sa, ale zabudla som napísať kolko vážili šampiňony, ale viem že sme dali jeden taký morký kelímok, možno mal nejakých 250g? Ale to len tipujem
Postup
-
1
Najemno pokrájanú cibuľu osmažíme na panvici, pridáme na kocky pokrájané tofu (najjednoduhšie to je tak, že vodorovne prerežete asi v polovici a potom na pásiky a nakoniec na kocky - spôsob mojej maminy). Keď tofu trošku oružovie tak pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, osolíme a niekoľko krát dobre premiešame.
-
2
Keď šampiňóny pustia šťavu, prikryjeme pokrievkou a dusíme asi 4 min. Potom pridáme kukuricu, korenie, omáčku, rascu a chilli.
- 3
Podávame ako prílohu. (väčšinou to podávame s marinovanými kúskami kuracích pŕs a hranolkami. PS: hodím aj recept na tie marinované prsia)
- 3
Len jedna vec mi nedá spať, a to ťa tu na Vareche už nejakú chvíľu sledujem. Prosím ťa vysvetli mi prečo ten čudný spôsob písania? to je teraz moderné medzi mladými, alebo je to spôsob ktorým chceš niečo vyjadriť? niečo čomu ja staršia osoba nerozumiem? prosím ťa pouč ma. Dúfam že si pochopila že sa ťa nechcem dotknúť, len som zvedavá.
je to trochu aj to aj to... e to stayl písania teenegerow ale píše ním vačšina ,,emákov" alebo hŕstka ostatnýých... ja patrím medz tých ,,emákov"
Emo: (skúste nawšíwiť túto stránku... tam to máte podrobne popísanéé...) sk.wikipedia.org/wiki/Emo...