Večera (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Špargľovo–cuketové špagety

Cestoviny

Cukety a špargle nakrájame na kocky, olivy nakrájame na kolieska. Na olivovom oleji pečieme, ...

prazdny

Rybacie nugetky

Hlavné jedlá

Klenot fast food kultúry v rybacej verzii.

prazdny

Omeleta so zeleninou

Večera

Tento recept patri k tým co sa robia rychlo a mozete ho pouzit pri 90 dnovej...

prazdny

Hovädzia pravá sviečková s chrenovým krémom

Hovädzie mäso

Dlho som „špekuloval“, či tento rcp predstaviť, ale zvíťazila chuť a pôžitok z konzumácie...

prazdny

Cesto na pizzu z celozrnnej múky

Bezmäsité jedlá

Slúžila som na LSPP a moja šéfka nám objednala večeru - celozrnnú pizzu. Odvtedy som hľadala...

prazdny

Divinový guláš z Karpát

Hlavné jedlá

Vynikajúci kotlíkový divinový guláš.

prazdny

Krémové cestoviny s kalettes a šampiňónmi

Cestoviny

Dajú sa kúpiť kalettes na Slovensku? Je to v angličtine a „kamoš“ Google mi prezradil, ...

prazdny

Šampiňónová lodička

Večera

Tento recept vymyslela moja sestra. je velmi chutny.

prazdny

Steak z tuniaka s edamame a ponzu omáčkou

Hlavné jedlá

Japonský názov edamame v preklade znamená fazuľa na konári; používa sa na označenie ešte nezrelých sójových bôbov....

prazdny

Miešaná ryža s bravčovou pečeňou a s údenou slaninkou

Večera

Mali sme na večeru - rýchle, dobré a chutné. Odporúčam milovníkom jedál s bravčovou pečeňou,...

prazdny

Cuketový kiš bez lepku so syrom feta

Bezmäsité jedlá

Milujeme cuketu. Z rôznych dôvodov. Je zdravá, plná vitamínov, osviežujúca, ale najmä pre jej využiteľnosť a variabilitu v kuchyni....

prazdny

Pošírovaný morský vlk s karfiolovou trilógiou

Hlavné jedlá

Mäsko z mora – najmä pražmu, morského čerta a tuniaka – mám naozaj rád. A to nielen pre jeho chuť...

prazdny

Kuriatko so zeleninou a zemiakovo-žihľavovým nákypom

Kuracie mäso

V olivovom oleji rozmiešame nasekaný rozmarín. Ochuteným olejom potrieme kuracie prsia a necháme odležať. Potom...

prazdny

Kuracie rezne s údeným a so šunkou

Bravčové mäso

Rezne naklepeme, zmiešame olej s roztlačenými strúčikmi cesnaku a korením, zmesou potrieme jednu stranu kuracích...

prazdny

Basmati ryža s kuracím mäsom a mangovým chutney

Kuracie mäso

Ste pripravení? Prenesieme sa do Indie! Aromatická basmati ryža, jemné kuracie mäso a mangové chutney plné chuti....

prazdny

Moja gulášová polievka

Bravčové mäso

Na oleji opražíme cibuľku do zlata, pridáme mäsko, zaprášime paprikou a rascou. Necháme podusiť....

prazdny

Hlavátka s hruškovo-gaštanovým ragú

Hlavné jedlá

Neslúžme jedlu, ono nech slúži nám. Aby nielen zasýtilo, ale aj potešilo. Najmä vianočný stôl...

prazdny

Escalivada s hnedou ryžou

Bezmäsité jedlá

Escalivada je tradičné španielske jedlo z regiónov Murcia, Valencia, Cataluña a Aragón....

prazdny

Dusené kurča v ryži

Kuracie mäso

tento recept mám od kamarátky

prazdny

Vaneskin eintopf

Hovädzie mäso

Tento recept pochadza od mojej starej mamy... zo zaciatku som ho nemusela, hovadzie maso som nemala...

prazdny

Perkelt z morčacích drobkov so žihľavovými šúľancami

Hlavné jedlá

Drobky dáme na 2 hodiny variť do osolenej vody. Scedíme, necháme vychladnúť a nakrájame na...

prazdny

Rebierka v sladkokyslej omáčke s jazmínovou ryžou

Bravčové mäso

Vitajte v kuchyni plnej vôní a chuťových explózií! Dnes vám predstavíme recept na lahodné rebierka v sladkokyslej omáčke, podávané s jazmínovou ryžou....

prazdny

Zeleno-biele cestoviny

Cestoviny

Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu...

prazdny

Opekané kaprie kocky v pažítkovo-múčnej zmesi

Hlavné jedlá

Obed z kociek z kapra, ktoré som pred opekaním obalila v pažítkovo-múčnej zmesi.

prazdny

Filety z kapra na tokajskom víne so saturejkou

Hlavné jedlá

Pred dvoma týždňami som dostala dvoch celých 4 kg kaprov, len toľko, že už nežili....

prazdny

Hnedá ryža restovaná s cuketou a šampiňónmi

Bezmäsité jedlá

Jednoduchý a rýchly obed, či večera. Recept plný vlákniny a rôznych textúr....

prazdny

Špekáčiky na čiernom pive

Hlavné jedlá

Tento recept sme si vypožičali od bratov Čechov, je to populárna krčmárska/sedliacka mňamka. Hlavne kvôli...