Praženica s banánmi

redakcia - fotkaredakcia, 19. februára 2010

Suroviny

8 ks
250 ml
4 strúčiky
200 g
2 ks
1 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Vajcia vyšľaháme s polovicou mlieka, korením karí, tymianom a 2 strúčikmi prelisovaného cesnaku. Šunku pokrájame na malé štvorčeky, krátko ich osmažíme na oleji, zalejeme vajcami a necháme stuhnúť.

  2. 2

    Banány pokrájame na hrubšie kolieska, opečieme ich na oleji a pridáme ich k praženici. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a 2 strúčiky cesnaku, pridáme kečup a po zovretí doplníme zvyškom mlieka a sladkou smotanou.

  3. 3

    Ochutíme soľou, korením, tymianom, karí korením a touto omáčkou polejeme praženicu s banánmi.

Diskusia k receptu

Vymazať
bozulka
Výskúšal to niekto v redakcii?študujem ten recept dosť nedôverčivo! a nech sa snažím ...nejako tie chute mi veľmi dohromady nejdú.Asi to vyskúšam a potom napíšem.Momentálne mám len sušený tymián a to by chcelo asi čerstvý!!
Vymazať
sracz
........ súhlasím s bozulka i s janaalizibolenova, ale už pre tú srandu tento recept vyskúšam aj ja a dím vedieť, ako šmakovalo! Veď aj jeden zo známych vyhodniarov, Paľko Mikulík - nech mu dá Pan Božko večnú slávu - rád hovorieval: "aj tak še da i tak še da!" Ta ňe? Dozdzveňa!
Vymazať
radulienka
Veru som to vyskúšala a bolo to bezvadné, človek si nemá dopredu tú chuť predstaviť, potom to chutí, díky za inšpiračné jedlo...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia