Grilovaná makrela so salsou verde
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 24. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 24. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Makrelu narežeme, z každej strany osolíme, okoreníme, zľahka potrieme olivovým olejom a položíme na gril. Grilujeme z každej strany 5 – 7 minút.
- 2
Na salsu verde všetky prísady nakrájame najemno, pridáme horčicu a ocot. Pomaly prilievame olivový olej a miešame, kým nezískame požadovanú konzistenciu. Podľa potreby dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu