
Bravčová panenka so sušeným ovocím
Pór rozkrojíme po dĺžke na 2 polovice, umyjeme pod studeným prúdom vody, odkrojíme zelenú časť...

Rýchla syrová palacinka
Super jednoduchá a rýchla večera. Keďže sa snažím jesť zdravo a večer obmedziť sacharidy, mám...

Gnocchi s kuracími pečienkami
Pravé talianske gnocchi s výraznými chuťami paradajok, cesnaku a kuracích pečienok.

Tuniak so zeleninou
Komerčný recept<br />Šťavnatý a marinovaný tuniak pripravený na rozmanitej dusenej zelenine je ľahké jedlo, ktoré oslní...

Cestoviny s jarnou cibuľkou a bryndzou
Opäť som trošku improvizovala v kuchyni a nakoľko som mala čerstvú bryndzu tak som sa rozhodla pre...

Husací pekáč s lokšami a červenou kapustou
Hus umyjeme a opláchneme pod studenou vodou, potom poriadne nasolíme a vložíme do pekáča, v...

Kuracie rolády so šalviou a anglickou slaninou
Inšpirovala ma večera v hoteli, kde som bola ubytovaná cez leto. Mali sme kuracie rolády...

Otvorené lasagne Mojito
Tento recept som proste MUSELA skúsiť:)! Lákal ma netradičnosťou, a pravdupovediac, nevedela som si dosť...

Jednoduchá bezmliečna nátierka
Ja som na prípravu nátierky použila bezmliečny pohánkový tvaroh, ale túto jednoduchú nátierku si môžete pripraviť...

Fazuľové klíčky s tofu
Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame ju na tenké krúžky. Tofu nakrájame na prúžky alebo kocky.

Karfiolové karí s cícerom
Odporúčam toto jedlo uvariť v pomalom hrnci, keďže sa chute lepšie prepoja.

Svieža racio tvarohovo-marhuľová žemľovka
Rozmýšľala som včera, čo narýchlo uvariť a keďže boli chute na niečo sladké a pritom nie...

Vyprážaný syr v špenátovom liste
Ked som bola naposledy na Slovensku, na jedalnom listku v jednej restauracii som videla syr vyprazeny...

Pappardelle s avokádovým pestom
Vyskúšajte, aké jednoduché a chutné môže byť varenie so Smotanou na varenie Extra 15%. Tento...

Jahňacie rizoto
V nedeľu som piekla jahňacie stehno po židovsky. Zostalo mi pečené mäsko a dubákovo-hrášková zmes, ...

Plnený baklažán zapekaný s kozím syrom
Chutné ľahké jedlo, ktoré sa dá rôzne prispôsobovať

Hliva ustricová na póre a kapii
Som ortodoxný vyznávač jedál s hubami, hlavne s čerstvými. Medzi ne patrí aj hliva ustricová,...

Polévka z májovek
Tak poslední recept na májovky a už přestanu s májovkami. Vyzkoušel jsem si polévku a také...

Čína tak trochu netradične
Obľubujeme čínske všeličo a tak som dnes vymyslela čínu po mojom.

Steak v neapolskej omáčke s domácimi rezancami
Počasie nám veľmi nepraje, nesneží, ľad sa topí, takže zimné aktivity zatiaľ nehrozia...

Teľacie medailóniky s tekvicovým koláčom
Najslávnostnejší deň v živote chce tú najslávnostnejšiu hostinu. Plnú chutí, vôní, farieb, kontrastov; harmonickú gastronómiu z čerstvých, vynikajúcich surovín...

Bryndziarik
Výborná chuťovka z tradičných surovín. Dnes ju pre nás pripravili Ján Chalúpka a Jozef Mak.

Zapečená rybka
Veľmi rýchle, jednoduché a chutné. Bála som sa, či mi to deti budú chcieť,...

Plnená tekvica s tofu
Tekvicu umyjeme osušíme, prerežeme na polovice a vyberieme jadierka. Ak máme sušené huby, ...

Merguez
Merquez sú klobásky z kuchyne Severnej-Afriky. Hlavne v Maroku, Tunisku a Alžírsku sú obľúbeným národným...

Slaný koláčik po našom
Na olivovom oleji si speníme na jemno pokrájanú cibuľku, pridáme zmrazené guľky lístkového šalátu a podusíme....

Seitanové rolky s dubákmi a orechami
Náplň do rolky: Dubáky namočíme aspoň na 30 minút v teplej vode.