Foto: pumaamravec
Šafrán má takmer cenu zlata (6 583 €/kg), jeho medová zároveň trochu ostrá chuť je nezameniteľná. A v tejto rýchlo pripravenej zdravej ovsenej kaši Zobraziť celý popisŠafrán má takmer cenu zlata (6 583 €/kg), jeho medová zároveň trochu ostrá chuť je nezameniteľná. A v tejto rýchlo pripravenej zdravej ovsenej kaši si ju vychutnáte naplno. :)
porcia
tepelná úprava
Postup
-
1
Mlieko, ovsené vločky a veľkú časť šafránu dáme do hrnčeka.
- 2
Na miernom ohni privedieme do varu a potom ešte 6-7 minút varíme do zhustnutia. Nakoniec primiešame med.
- 3
Vylejeme do misky, posypeme troškou šafránu a podávame.
- 4
TIP: 0,12g šafránu je jedno bežné balenie, približne za 0,79 €. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu