Foto: hacumomo
Recept tzv. čo dom dá :) , keďže možno použiť rôzne druhy mäsa, plnky, prílohy. Minule to boli morčacie prsia plnené čerstvým špenátom a Zobraziť celý popisRecept tzv. čo dom dá :) , keďže možno použiť rôzne druhy mäsa, plnky, prílohy. Minule to boli morčacie prsia plnené čerstvým špenátom a syrom, dnes kuracie prsia plnené šampiňónmi a syrom. Navyše príprava je veľmi jednoduchá a rýchla.
príprava
na 165 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia si umyjeme,vyklepeme, osolíme a po celej dĺžke uložíme mini hranol tvrdého syru a čerstvé šampiňóny. Mäso poriadne prešpikujeme alebo zviažeme aby nám syr nevytiekol.
- 2
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na mesiačiky. Plech vytrieme maslom, položíme naň prsia aj zemiaky.
- 3
Mäso aj zemiaky okoreníme a zemiaky aj osolíme a opaprikujeme. Podlejeme vodou (zas aby nám neplávalo :) ) a zakryjeme alobalom. Pečieme pri teplote 165 stupňov 60 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu