
Hubník
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme krupicu, štipku soli a uvaríme na hustejšiu kašu.

Cestoviny so špenátom a kuracím mäsom
Tento recept som našiel na jednej stránke (Tasty). Upravil som ho sám a aj varil už...

Liptovské batôžky
Zemiaky uvaríme v šupke. Precedíme ich, olúpeme a nastrúhame alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme...

Plnené mäso so šošovicovým prívarkom
Obľubujem plnené mäská a tiež prívarky všetkých druhov. S jedným takým receptom sa s vami podelím....

Špenátová Tofu plnka na Zelený štvrtok
Hľadáte tradičný veľkonočný recept v odľahčenej verzii? Vyskúšajte špenátovú plnku s tofu, ktorá vás na Zelený...

Babkina pizza
Teda cesto je babkin výmysel a ako jedno z mála domácich ciest na pizzu mi naozaj chutí....

Fit pizza podľa influencerky Adriany Balúchovej
Adriana každodenne športuje a veľmi rada tvorí obsah na sociálne siete. Na nich sme objavili aj túto fit pizzu, ktorú Adriana ukuchtila v TV Varecha spolu s Kauflandom....

Pangasius na šampiňónoch
Tento recept mám z jedného časopisu. Trochu som si ho upravila, lebo mi tam mal...

Hubová polievka s mäsom
Rýchla, voňavá a chutná polievočka. Aj keď nie sme polievkoví, túto robievam pomerne často....

Bandurky s tvarohom
Recept je od starých rodičov. Niekedy v minulosti sa takéto jedlá varili pravidelne a ešte keď...

Tilapia na zelenine
Na maslo si dáme popražiť pór nakrájaný nadrobno a potom pridáme horčicu, cukor, citrón, cesnak, do...

Goddess salad (Božský šalát)
Božský šalát, ktorý je fakt božský, aj keď je len zelený. Množstvo ingrediencií, ...

Fileta zo sumca s cviklovými lievancami
Filety zo sumca očistíme, z vody, koreňovej zeleniny, byliniek a zo soli pripravíme vývar,...

Jahňacina so špenátom
Jahňacie mäsko a špenát je to pravé občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s...

Domáce bravčové rebierko na červenom víne
Dnes som na obed urobila domáce bravčové rebierko na červenom víne. všetky použité suroviny sú domáce....

Polievka so špargľou a s haluškami s estragónom
Ostalo mi trochu špargle z môjho prvého pokusu s guanciale (a vlastne to bol aj prvý pokus...

Plnené pstruhy
Môj obľubený recept s čerstvými bylinkami. Väčšinou ich robievame v alobale a v pahrebe so zemiakmi, ale...

Pečený zeler s kôprovou omáčkou
Na krutóny vymiesime z uvedených surovín vláčne cesto, ktoré necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto ešte raz...

Pečená pražma s maslovou tekvicou
Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.

Grilovaný pstruh s jablkami
Umyté a usušené pstruhy okoreníme na povrchu i zvnútra zmesou korenia na ryby.

Plnené zemiačiky s cesnakovým dressingom
Je to výborná pochúťka a hlavne veľmi rýchla pokiaľ musíte vymyslieť rýchly obedík.

Indické husacie prsia
Vykostené husacie prsia nakrájame na pásiky, polejeme sójovou omáčkou, 50 ml oleja, posypeme karí...

Chlebový koláč so špenátom a cottage cheese
Tento recept je troska inou variantou celozrnneho spenatoveho kolaca od @lenivaveganka.

Hovädzie rebro v slivkovej omáčke
V širokom kastróle na rozpálenom oleji pražíme na kocky nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme nakrájanú cibuľu, ...

Zapečená brokolica s mäsom
Recept som našiel na facebooku, kde ho uverejnila jedna osoba a ja som si ho trochu...

Casarecce so špargľou a s guanciale
Mám jeden pekný kus guanciale, tak som sa rozhodol skúsiť pár receptov kde má ísť guanciale. Toto je prvý z nich....

Štipľavé mäsové rezance
Mäso pokrájame na rezance, ktoré opečieme na horúcom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme posekanú feferónku a podlejeme vínom