recept pochadza z madarska tak ho robievala moja krstna mama a chuti kazdemu

4
porcie
30 min minút
príprava

Suroviny

1 kg
6 ks
6 ks
1 par
1/2 hrnceka
1 hrncek  teplá
1 hovedzi




Postup

  1. 1

    cibulu nakrajam na sliziky oprazim na masti paradajky obarim v horucej vode olupem nakrajam dam ich na hotovu cibulu podusim kym nie je stava husta potom pridam nakrajanu papriku zakryjem a dusim do polomekka potom pridam klobasku bujon dma ked su v hrnci aj paradajky ryzu spravim klasicky a ked je leco hotove primiesam don ryzu a je to hotove mozeme podavat

Diskusia k receptu

yanah
naozaj zaujímavý recept na lečo ... a bez vajec ... ukladám
alona
ja ho robím troška inak s kuracím mäskom
marienka44
@Rolfynka , ta voda v rozpise je asi na pripravu ryze. Klbasku nakrajat na kolieska alebo vcelku? Robim leco podobne, ale bez klbasky a s vajickom.
karolka
Zaujímavé - lečo s ryžou-my sme robievali s kolienkami
evanaaa
Zaujímavé, takéto lečo s ryžou robievala aj mama, ( ako lečové rizoto), ale bez klobásy, no nám to vtedy nechutilo, jedla to ona s otcom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia