
Bezlepková palacinka plnená bryndzovým krémom s macerovanou hruškou
Tento recept milujem... Vymyslel som si ho počas nakrúcania MasterChef Slovensko priamo v štúdiu keď sme...

Tortillová placka plnená hubovou omeletou
Potrebujete doma čo najrýchlejšie vyčarovať niečo dobré na obed či večeru? Tak využite hotové tortillové placky, ...

Tortička z diviny a rezancov
Uvarenú divinu a šampiňóny nakrájame na rezance a opečieme na masle.

Jednoduché rybízové poháry
Čokoládový krém: Smetanu vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit....

Leopoldove kocky
CESTO: Do preosiatej múky s kypriacim práškom do pečiva pridáme rozrobený tuk, cukor, vajce a...

Moja gulášová polievka
Na oleji opražíme cibuľku do zlata, pridáme mäsko, zaprášime paprikou a rascou. Necháme podusiť....

Čokoládové semifreddo s bezlepkovými keksami
V horúcich letných dňoch sa nám žiada nejaké osvieženie, preto sme dnes pre vás pripravili mrazené čokoládové semifreddo. Je to špecialita talianskej kuchyne - semifreddo doslova znamená polomrazený. Vyzerá veľmi efektne a chutí božsky....

Ruske vajco z kyslej kapusty.
Recept som si vymyslela, lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a ...

Plnené kráľovské šampiňóny
Šampiňóny, cuketu, cibuľu a cesnak umyjeme a očistíme. Klobúčiky šampiňónov budeme plniť plnkou, ...

Špargľovo–cuketové špagety
Cukety a špargle nakrájame na kocky, olivy nakrájame na kolieska. Na olivovom oleji pečieme, ...

Omeleta so zeleninou
Tento recept patri k tým co sa robia rychlo a mozete ho pouzit pri 90 dnovej...

Lievance s tofu a avokádom
Strapec cherry paradajok pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200...

Avokádová nátierka s krevetami
Letná rýchlovka... ľahký obed či večera. Avokádovú nátierku máme radi, tentoraz som k nej...

Rybacie filé na cesnaku a chrene
Ryby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu....

Šištičky s ovocným šalátom a mascarpone
Z múky, vajec, droždia, mlieka, rozpusteného masla a kryštálového cukru pripravíme cesto, ktoré necháme asi 20 minút kysnúť.

Parené buchty s malinami a vanilkovou omáčkou
Môj vlastný osvedčený recept na tieto parené buchty je priamo famózny, odporúčam. Váš Ezel.

Brokolica s ružovým hroznom preliata jogurtovou zálievkou
Netušila som, že kombinácia brokolice, ružového hrozna, jogurtu a syra (prípadne s orechmi) môže...

Kuriatko so zeleninou a zemiakovo-žihľavovým nákypom
V olivovom oleji rozmiešame nasekaný rozmarín. Ochuteným olejom potrieme kuracie prsia a necháme odležať. Potom...

Opekané kaprie kocky v pažítkovo-múčnej zmesi
Obed z kociek z kapra, ktoré som pred opekaním obalila v pažítkovo-múčnej zmesi.

Bravčové v paradajkovom kabáte
Podobný recept mi ktosi poslal mailom, trochu som ho prispôsobila a výsledok je tu. Ospravedlňujem...

Hubový závin so syrovo-cesnakovou omáčkou
Cesto: Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...

Plnený pstruh s prekvapením
Vypitvané pstruhy opláchneme, osušíme, zvnútra osolíme, okoreníme a naplníme sušenými slivkami, ktoré zbavíme...

Falošné moravské koláče bez lepku
Moravské koláče milujeme. Sú mäkučké, voňavé, chutia božsky a dajú sa pripraviť s plnkami z našich národných pokladov - makovou, tvarohovou a orechovou....

Vegánska plnená paprika
Ľahký obed a večera zo zeleniny a sójového granulátu príde vhod po náročnejšom víkende plnom gurmánskych výziev....

Prírodné rezne v mandarínkach
Rezne na okrajoch narežeme, naklepeme ich, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Vyberieme...

Zeleno-biele cestoviny
Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu...