Večera (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Zimný slaný koláč Smaragd

Bezmäsité jedlá

Stále mi ešte zostala cícerová múka, podarúnok to mojej skvelej kamošky Varecháčky, tak ma tento...

prazdny

Pečené zemiakové vejáriky s reďkovkovým dipom

Bezmäsité jedlá

Jednoduché a pritom efektné jedlo, ktoré nezaberie veľa času na prípravu. Ale zato je veľmi...

prazdny

Pstruh so slaninou

Hlavné jedlá

Lepšiu rybku som nejedla... :-)

prazdny

Plátky s kapustou a klobásou

Bravčové mäso

Pravé slovenské:)))..... mnamkové:)

prazdny

Kuracie prsia Karibik

Kuracie mäso

Tento recept som robila podľa seba. V chladničke mi ostalo nejaké ovocie tak som ho skombinovala...

prazdny

Šafránové rizoto s parmezánom

Bezmäsité jedlá

Potrebujeme: olivový olej, 1 šálku rizota (arborio), 1 šálku bieleho vína suchého, 2 šálky...

prazdny

Zemiakové holúbky

Bravčové mäso

Kapustné listy sparíme vo vriacej vode, potom ich vyberieme a hlúb opatrne naklepeme tĺčikom na mäso,...

prazdny

Voňavý králik

Hlavné jedlá

tento recept mám od kamarátovej mamky

prazdny

Pečený obložený hermelín so šalátom

Hlavné jedlá

Rýchla a chutná lahôdka na obed.

prazdny

Pasta Parmegano :)

Cestoviny

Jednoduche a rychle

prazdny

Kuracie zaúdené paličky

Kuracie mäso

Pre zaujímavejší tvar a pre lepšie prepečenie odsekneme chrupavky zo stehien. Prstami stiahneme mäso po kosti...

prazdny

Špenátové placky s kyslou smotanou a údeným lososom

Večera

Vhodne ako predjedlo, alebo vecera ;)... velmi chutne!!!

prazdny

Biele mäso

Kuracie mäso

Kuracie prsia narežeme na rezne a jemne naklepeme. Uložíme na pekáč potretý olejom. Každý rezeň...

prazdny

Morčacie s ananásom a zelerom

Hlavné jedlá

Mal som chuť na niečo zdravšie si uvariť.

prazdny

Amur na cibuľke sa strúhaným chrenom

Hlavné jedlá

Upravovaného amura nakrájame na menšie porcie a osolíme. Porcie zabalíme do plátku slaniny a obviažeme...

prazdny

Korzické kuriatko

Večera

Niekto nemenovaný, nebudem na neho priamo ukazovať prstom, mi naznačil, že používam zemité recepty....

prazdny

Dusená brokolica so syrom tofu

Bezmäsité jedlá

Umytú brokolicu podlejeme zeleninovým vývarom, posypeme nakrájaným cesnakom a dusíme do mäkka.

prazdny

Thajské stir-fry s bazalkou (Pad kra prao)

Hovädzie mäso

Pad kra prao je jedno z najpopulárnejších thajských jedál. Jeho názov znamená „pražené mäso s bazalkou“ a je to jednoduchý a chutný recept, ktorý si pripravíte do pol hodiny....

prazdny

Plnené tekvica aj pre chlapov :-)

Hovädzie mäso

Do tohto receptu som tiez zakombinovala vlocky... som ich fanda a akosi ich vsade trepem... xixi...

prazdny

Čertovské prsia

Kuracie mäso

Ide o slovenskú špecialitu.

prazdny

Špenátové lasagne

Cestoviny

Tohtoročná úroda špenátu bola mimoriadne vydarená, tak to treba využiť...

prazdny

Voňavá panvica plná farieb

Kuracie mäso

Netrúfam si nazvať svoj výtvor paellou, aj keď inšpirácia je jasná. Toto je lacnejšie jedlo,...

prazdny

Zha jiang mian

Bravčové mäso

Ďalšia relatívna rýchlovka. Musel som to trochu upraviť kvôli ingredienciám čo je tu problém zohnať, ale chuťovo sa to veľmi podobá....

prazdny

Pstruh s mandľovo– hrozienkovou omáčkou

Hlavné jedlá

Pstruha očistíme, osolíme, vložíme doň plátok citróna, kôpor a opekáme z oboch strán, ...

prazdny

Špaldovo-kukuričné tvarohové slané muffiny

Bezmäsité jedlá

Trochu som pozmenila recept na projice ktorý som dostala od priateľky. Proja sa skorej piekla na...

prazdny

Zapekané cuketové lodičky

Hlavné jedlá

Cuketu umyjeme, NEšúpeme, pozdĺžne rozkrojíme a vydlabeme dužinu so zrniečkami. Vydlabanú cuketu poukladáme na...

prazdny

Žihľavové pyré

Bezmäsité jedlá

Velmi chutná príloha s kúskom zdravia :-)

prazdny

Cavolo nero polievka

Bezmäsité jedlá

Na oleji si opražíme nadrobno nakrájaný pór s cesnakom.

prazdny

Medzevské šúlance

Bezmäsité jedlá

Tento recept koluje v nasej rodine už tretie pokolenie dá sa robiť na sladko aj slano...

prazdny

Upgrade-nutá knedľa vo vajíčku

Bezmäsité jedlá

Od malička mám veľmi rada knedľu vo vajíčku. Jedávala som ju od maminky len tak, s kečupom. Minule som však mala náladu túto starú, dobrú klasiku troška pozmeniť....