Štipľavé kuracie krídelká
Peter Szlovák
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 22. marca 2012
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 22. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Suroviny
12 ks |
|
1 ks, zbavená semienok |
|
1 KL |
|
2 kl čerstvo drvený |
|
čerstvá |
|
4 PL |
|
1 kl, nasekaná |
|
2,5 KL |
|
Na ozdobu: | |
|
|
|
Postup
-
1
Krídla nakrájame na polovičky. Všetky prísady pomiešame do jednej misy. Zmes natrieme na krídla.
- 2
Všetko necháme namarinovať pod pokrievkou tri hodiny. Na strednom ohni za stáleho miešania krídelká upečieme do zlatista.
- 3
Servírujeme s ľubovoľnou prílohou – ryžou, zemiakmi, chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu