Ražniči z mletého mäsa

podravka - fotkapodravka, 10. júna 2016
Ražniči z mletého mäsa
Foto: podravka

Komerčný recept
Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdľu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

100 g
800 g
100 g
2 strúčiky
1 ks
1 PL
1 - 2 PL
2 ks
 na potretie grilu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.

  2. 2

    Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku. Celú zmes rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili, a aby sa nám dali urobiť guľky.

  3. 3

    Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.

  4. 4

    Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

  5. 5

    Na doplnenie chuti podávame s Ajvarom jemným alebo ikantným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: