Pikantná rybacia zmes

podravkaPodravka, 9. júla 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Pikantná rybacia zmesFoto: podravka

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

600 g (bez kostí)
1 ks veľká
1 ks
3 ks
1 PL
1 šálka
2 šálky
2 strúčiky

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.

  2. 2

    Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

  3. 3

    Najlepšou prílohou je chlieb.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist