Marinovaný losos s ryžovými rezancami fotorecept
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. septembra 2016
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Marináda: Do hrnca dáme sójovú omáčku, med, vínny ocot, nasekaný cesnak, nastrúhaný zázvor a olivový olej. Marinádu varíme aspoň 5 minút.
- 2
Marinádu precedíme, necháme vychladnúť a vložíme do nej filety z lososa. Necháme marinovať aspoň 2 hodiny. Potom ich vyberieme a osušíme papierovou utierkou. Lososa upečieme na panvici z oboch strán.
- 3
Ryžové rezance: Rezance uvaríme podľa návodu. Mrkvu a petržlen nakrájame na julienne rezance a urestujeme na olivovom oleji s jarnou cibuľkou. Premiešame s uvarenými rezancami a prelejeme redukovanou marinádou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu