Fašiangové šišky Dušana Tittela
V tomto videu nám futbalová legenda Dušan Tittel pripraví fantastické nadýchané fašiangové šišky.
Letná zapekaná zelenina
Keď mám chuť na niečo ľahké, improvizujem so zeleninkou. Vyskúšajte tento môj chutný nápad z...
Sviečková na smotane
Môj obľúbený recept, ktorý podávam s domácou knedľou. Tento recept je skúšaný pomaly už aj...
Chutná polievka z fazuľových strukov
Ošúpanú cibuľu nakrájame na malé kocky a dusíme v hrnci (ja som dusila len na vode)...
Marinovaná krkovička
Krkovičku naklepeme, potřeme marinádou a uložíme do lednice nejlépe přes noc. Pak na pánvi rozehřejeme...
Bravčová panenka v prosciutte a sklovitou cibuľkou
Fotopostup nemám, ale tiež rýchly recept
Kelovo-mäsové fašírky
Tieto fašírky som vyvíjal postupne, sú veľmi chutné. Môžem smelo povedať, že ich budú...
Mrkva, šampiňóny v horčičnej omáčke a cestoviny s čiernym korením
Obe druhy múk si zmiešame a pripravíme na kuchynskú podložku.
Kuracie prsia na zeleninovom ragú
Milujem Tento recept, pochádza z Anglicka a pretože si myslím, že si zaslúži iný technologický...
Bryndzové pirohy
Keď sme chodievali na Spiš na jednom salaši ich robia úplne úžastne:)..... tak tu ich máte:)......
Vegetariánske sushi
Sushi je jedno z mojich najobľúbenejších jedál, s rybami mi však nikdy nechutilo. Preto vám...
Kuracie prsia s čučoriedkovou omáčkou
Čučoriedky stále odkladám na zvláštnu príležitosť, ale včera sme otvorili pohárik a nedojedli sme. Tak...
Slovenská zbojnícka pečienka v pekáči
Vkladám recept na túto obľúbenú slovenskú špecialitu s mnohými obmenami. Na osobu počítame 200 g mäsa,...
Svoja pečienka
V originály sa toto jedlo volá Štefanská pečienka. Ale keďže sa robí z hovädzieho mäsa a ja...
Sýrový řízek
Někdy se stane, že není čas na vaření a proto se snažím o rychlá a nenáročná...
Maďarský plnený langoš
Na dovolenke pri Balatone v Maďarsku som jedla perfektný langoš. Vďaka stránkam som hľadala a našla. Neviem...
Krémová polievka z tekvice hokkaido
Hustá krémová polievka z tekvice hokkaido s kyslou smotanou a tekvicovými semiačkami vás určite v chladné večery...
Teriyaki - kuracie prsia
15 minutový recept na vynikajúce kuracie prsia Teriyaki... Odporúčam vyskúšať... ako prílohu odporúčam samozrejme ryžu... ja...
Kalerábový prívarok s opekanou neúdenou klobásou na červenom víne
Minulý rok som mala dosť slabú úrodu kalerábu, ale aj ten sa mi začína v pivnici...
Gazdovské šúľance
Robim ich keď chcem niečo take som ich jedla v detstve aj moje deti maju radi....
Sicílska Pasta alla Norma
Po príchode zo Španielska ma chytila chuť na trochu Talianska pre zmenu... Cestoviny som dlho nemala,...
Cestoviny s cesnakom, šalotkou, patizónom a paradajkami
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Cesnak a šalotku očistíme a nakrájame na kocky.
Etlı barbunya alebo turecké národné jedlo
Viete aké je turecké národné jedlo? Ak tipujete nejaký kebap či baklavu, tak ste na omyle....
Dusené kurča na zelenine
Tento recept je jednoduchý a veľmi chutný. Má ho rada celá naša rodina.
Patizón zapečený s mäsom
Ráno som bola poliať záhradu a usmieval sa na mňa patizón. No, neber ho... hneď...
Falošná sviečková
Recept mám od budúcej svokry :-) Vynikajúca, jednoduchá síce na čas trošku náročnejšia sviečková ...
Pečený pstruh dúhový na citrusoch a bylinkách
Rybacia sezona odstartovala a my budeme mat tym padom teraz casto RYBY PECENE :D Moj vlastny recept...
Kurací flamender podľa Flérky Naďky
Strávil som 10 dní v Pavlůvkách – Velkých Pavlovicích na južnej Morave v tej najpríjemnejšej spoločnosti...
Zapekané plnené baklažány
Tento chutný baklažánik vymyslela moja manželka a je to výborná chutná varianta bez mäska, takže vhodná...