Foto: slavkabis
Recept som našla v časopise, tak neviem zdôvodniť prečo Tirolské rezne, ale vždy si na nich pochutíme, keď ich raz za čas urobím. Aj Zobraziť celý popisRecept som našla v časopise, tak neviem zdôvodniť prečo Tirolské rezne, ale vždy si na nich pochutíme, keď ich raz za čas urobím. Aj keď vyzerá na obrázku ako obyčajný rezeň vyprážaný, zdanie klame :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na plátky, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Ja mäso nechám chvíľu odstáť.
- 2
Obalíme jednotlivé plátky mäsa najprv v najemno nastrúhanom syre, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec obalíme v strúhanke.
- 3
Opražíme na panvici do zlatista a podávame s varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi,.... Aj keď to nie je na fotke, mali sme k nemu aj rôzne druhy listového šalátu (aj niečo zdravé :)
- 4
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je lepšie najprv obaliť mäsko v syre, aj keď potom vo vajíčkach potom trochu opadá, ale je to výraznejšie a chutnejšie podľa mňa ako dať syr do strúhanky. motyka - Syr sa nepripaľuje, ani nerozteká, asi to drží pokope tá strúhanka, alebo neviem....mne sa to neroztekalo