Vajíčkový šalát
Vajíčkový šalát

Famózny vajíčkový šalát

hame - fotkahame, 5. marca 2018. Komerčný recept.
Famózny vajíčkový šalát
Foto: hame

Klasická veľkonočná dilema - čo si počať s vajíčkovou výslužkou vás tentoraz určite nezaskočí. Vyšibané vajíčka nakrájajte do chutného šalátu s jarnými reďkovkami a Zobraziť celý popisKlasická veľkonočná dilema - čo si počať s vajíčkovou výslužkou vás tentoraz určite nezaskočí. Vyšibané vajíčka nakrájajte do chutného šalátu s jarnými reďkovkami a kukuricou.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

6 ks (uvarené natvrdo)
340 g (lahôdková)
5 ks
1 ks
3 PL
3 PL
2 ČL




Postup

  1. 1

    Priamo v šalátovej mise si pripravte dresing z majonézy, horčice a worcesterskej omáčky. Dôkladne premiešajte.

  2. 2

    Kukuricu nechajte v sitku odkvapkať. Vajíčka ošúpte a nakrájajte na väčšie kúsky, šalotku na plátky, reďkovky na štvrtinky. Všetko dajte spolu do misy a zmiešajte tak, aby sa všetky suroviny dobre spojili aj s dresingom.

  3. 3

    Posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a podľa potreby ochuťte soľou a korením. Podávajte s čerstvým pečivom. Želáme dobrú chuť!

Diskusia k receptu

cesminaz
No neviem,teraz uz šibačka tiez nieje ako volakedy.Teraz uz ani dieta nezobere varené vajce :-) jedine ak čokoládové ;-))) Už to je väcsinou o tom,ze kto si "kolko" vypolieva/vyšibe :-) a čo si zato kúpi :-) Pekná fotka.
evelynba
Veru, @Cezminaz má pravdu, kedysi to bolo tak, ale už nie. Keďže mám dvoch synov, keď sa vybrali s otcom na šibačkovú obchôdzku + moje varené vajcia, ktoré som robila na veľkonočný stôl, tak som veru po Veľkej noci mala čo robiť, aby som všetko spotrebovala - nátierka, šalát, francúzske zemiaky atď. Teraz už tento problém nemám, už sú chlapci z domu a chodí iba muž, aj to už len k najbližšej rodine a horko-ťažko ak donesie 1-2 varené vajcia.
Ale inak celkom dobrý recept, uložím. A lákavé foto.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia